dilluns, 20 de juny del 2016

Edusiona't amb les arts

Estem preparant la nostra participació a les Jornades que organitza la Direcció General de Política Educativa i la Direcció General Cultura  anomenades, EDUSIONA'T AMB LES ARTS. Aquestes tindran lloc el dijous, 7 de juliol, de 2016, al Centre Cultural El Carme.

La carta de presentació que ens han enviat diu així:


El nostre objectiu és innovar, unir sinergies, conjuminar esforços i, sobretot, sumar creativitat, per un objectiu comú, que l'art arribe a l'ensenyament, a la metodologia i a la didàctica, com una ferramenta, com un instrument d'aprenentatge.
  Per aquest motiu, ens hem unit Educació i l'Institut Valencià de Cultura. Perquè l'art, com a expressió de la bellesa humana, s'ha d'educar i aprendre. Si creem o ens apropem a l’art, és perquè en algun moment de la nostra vida algú ens ha ensenyat una cosa que ens ha emocionat. Perquè, són les emocions les que connecten allò que estudiem amb allò que aprenem. La pintura, la música, el teatre, la dansa, el cinema, el cant..., formen part del descobriment de la ciència, la literatura, la tecnologia, l’esport, del món en general, i de la felicitat, en particular.
  Per això, l'educació que volem, compta amb les arts. Hem d’ensenyar a descobrir-les, estimar-les, usar-les i produir-les. Apoderar-se’n per crear bellesa, gràcia, atractiu, delicadesa, provocant un pensament crític, analític, inclusiu i lliure.



[inscripció]
EDUSIONA'T AMB LES ARTS>>>
Nota: aneu atents i desenvolupeu la pàgina fins al final que és on es troba la casella o formulari d'inscripció.

Tots aquells membres d'AVEC que desitgen comentar la seua recerca de teatre i educació seran benvinguts al racó de les arts escèniques on després de la conferència comptarem amb un taller de TEATRE FÒRUM a càrrec de Marc Escrig (Teatre de Caixò) i amb Rafa Palomares (inestables per l'educació) que presentarà aquest projectes i les Trobades de Teatre i educació durant els Petxakutxes de la vesprada.

Us esperem a tots i a totes per a visibilitzar el que ja s'està fent sobre teatre i educació i per demanar més espai per al teatre a tots les etapes educatives.